Novi Sad
21.10.2011.
13:42 > 16:43
Vaskularni hirurg Kliničkog centra Vojvodine Jovan Pfau, direktorka škole "Milan Petrović" Slavica Marković i Studentski kulturni centar Novi Sad dobitnici su ovogodišnje Oktobarske nagrade.
  • Taja

    06.12.2011 22:26
    "kakva farsa"
    POŠTOVANI,
    Ja se iskreno nadam da se osoba koja je napisala komentar o gospodji Slavici Marković stidi i kaje zbog istog. Molim Vas pre nego što iznesete svoje mišljenje pitajte ili pročitajte nešto o ljudima koji se daju ovom društvu i duhom i umom i telom. Koji ga uzdižu i od njega prave neko kvalitetnije mesto za neke nove klince koje mnogi ne primecuju. Razmislite o svojim predrasudama.
    UNAPRED ZAHVALNA!
  • Kakva farsa

    21.10.2011 19:53
    Slavica Markovic je clan DS, a Bozidar Protic sef poslanicke grupe DS. Bas se onda cudim kako to da je ona dobila nagradu. Njenu plemenitost ne bih da komentarisem, jer sam je osetila na sopstvenoj kozi. Sve ovo je politika, nema tu humanosti ni plemenitosti.
  • milica

    21.10.2011 18:31
    SKCNS
    od srca cestitka. samo nastavite tako dalje
  • Roditelj i penzionisani radnik

    21.10.2011 18:23
    ***ISKRENE CESTITKE***
    Gospodo,ako je neko svoj citav radni vek i takoreci svoj ceo zivot posvetio deci sa posebnim potrebama,kao gospodja Slavica Markovic,onda je svakako nagrada otisla u prave ruke.Ako iko zasluzuje takvo priznanje,to je upravo direktorka skole Milan Petrovic,i u odnosu na to koliko je ucinila za tu decu,ova nagrada je nesto najskromnije sto je mogla dobiti.Mozda u buducnosti treba razmisljati i o mogucnosti da ova skola dobije ime po direktorki Slavici,s obzirom da je njen doprinos u ovoj skoli neprocenjive vrednosti.Cestitke direktorki,i hvala dobrom Bogu sto jos postoje plemeniti ljudi poput nje!!!
  • LLL

    21.10.2011 17:46
    hm?
    Nije mi jasno kako nagradu dobija institucija (Studentski kulturni centar Novi Sad ) koja trosi budzetska sredstva za promociju vec poznatih subjekata... Sta je sa stvaraocima?
  • 21.10.2011 17:43
    Dobro da nije SKC "Mašinac"
  • paolo

    21.10.2011 15:54
    SKC???
    Neverovatno,u cemu je njihov neprocenjivi doprinos za kulturu ovog grad?
    Sramno je da nije prepoznat rad mnogih istaknutih licnosti, profesora, lekara, arhitekata, slikara... vec jedna vesela druzina nosi nagradu... Fuj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna